Shockwave Потребител
Брой мнения : 62 Join date : 24.06.2011
| Заглавие: Re: Оплакване от [Admins]Еxit Пет 27 Юли 2012, 05:00 | |
| Оправи си заглавието на темата така личи, че се оплакваш от Exit. А самия казваш "респект към вас exit неми е правил лошо" | |
|
pinchera Потребител
Брой мнения : 2 Join date : 26.07.2012
| Заглавие: Re: Оплакване от [Admins]Еxit Пет 27 Юли 2012, 04:27 | |
| админите си правят герой играят випове падат и не дават итемите също така ми се случи 1 пат как то си седях в арена и някъв ма псуваше после му теглих майната и едно бк дойде до мен и ми каза искашли да не влезеш никога повече в тази игра и аз му казах даваи и тои доиде с гм slim ли кво беше и ме банна респект кам вас exit неми е правил лошо ама гаме мастер и другите постоянно мисля че админ трябва да бъде един неутрален играч който нее пирятел сас определени хора всички админи си имат приятели и им помагат дават им итеми и така нататък а на нас никво внимание само когато им скимне да на баннват | |
|
ferowww Потребител
Брой мнения : 7 Join date : 09.07.2012 Age : 28 Местожителство : гр.Пловдив
| Заглавие: Оплакване от [Admins]Еxit Пон 09 Юли 2012, 03:17 | |
| Както си играехе с NashivaRRa и още един от гилдията почнахме да бием едно бк(не помня точно ника му) ии дойде админа почна да се прави там на голямата работа изпотрепа ни всичките обаче аз продължих да бия това бк и админчото като всемогъщ ми блокна героя само защото съм биел негов приятел ???
Последната промяна е направена от ferowww на Пон 09 Юли 2012, 05:17; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Героя ми вече е unblock-нат,но настоявам да разгледате оплакването и ако е необходимо да бъде наказан!) | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Оплакване от [Admins]Еxit | |
| |
|