POCEH HOF member
Брой мнения : 25 Join date : 23.09.2012 Age : 33 Местожителство : Рудозем,Смолян България
| Заглавие: Re: С кастинг ли ги избирате? Пет 05 Окт 2012, 11:28 | |
| sorka ma neam kirilica nito fonetikata brat i neam kuk da pi6a... | |
|
Fast1 Потребител
Брой мнения : 20 Join date : 15.08.2012 Age : 27
| Заглавие: Re: С кастинг ли ги избирате? Сря 03 Окт 2012, 09:30 | |
| ехорисм НА НИКОИ нему пукуа за теб и росен е прав ти кав си да заповиядваш на ГМ ,ААА РОСКО МОЛЯТЕ на КИРИЛИЦА | |
|
POCEH HOF member
Брой мнения : 25 Join date : 23.09.2012 Age : 33 Местожителство : Рудозем,Смолян България
| Заглавие: Re: С кастинг ли ги избирате? Вто 02 Окт 2012, 21:21 | |
| vij exorcism li nz kaf si ti 1-vo ne znae6 kakfi sa ti na teb pravata! Kakuv si ti 4e da zapovqdvash na GM ? ti moje da hodi6 da (sere6) toi dlujen li e da te 4aka :NE ! Zaradi Takiva kato TEB nqma da ima serveri revliovci ne mu bilo za itema ili slavata aide laji nekoi drug molim te ! i prestanete samo s gluposti da Pulnite Glavite ni ! @ | |
|
Николай Banned
Брой мнения : 12 Join date : 15.08.2012 Age : 27 Местожителство : Gabrovo Kartel
| |
Alkoholik VIP
Брой мнения : 44 Join date : 28.04.2011 Age : 30 Местожителство : Tauste/Zaragoza/Spain
| Заглавие: Re: С кастинг ли ги избирате? Пон 01 Окт 2012, 11:39 | |
| "Tupo gm" malko li ti se struva ???? Banna e slojen pravilno , bravo na GM-to shtoto takifa kat teb sa mnogo i nqkoi trqbva da gi ischisti!!! Sledvashtiq put budi po spokoen i po vuzpitan i ako imash neshto da kazvash na GM-to mu go kazvash s RESPECT(UVAJENIE) !!!! | |
|
exorcism Потребител
Брой мнения : 3 Join date : 20.09.2012
| Заглавие: С кастинг ли ги избирате? Пон 01 Окт 2012, 11:05 | |
| Добър вечер, искам да се оплача от един палячо на име Harbour. Банна ми См-то без причина а бк-то неправилно. За см-то В Банн листата пише; непрестанни обиди ? - да е написано някъде, че обидите са забранени ? - нито са били на пост нито над гм.. Бк-то- Има сървайвър : пиша chek malko защото говорех по телефона с майка ми за нещо важно можеше да изчака 30 сек.. , но той реши да се направи, че не ме е чул и пусна евента не ми е за тъпия итем или за славата просто ме дразнят някви недорасли отрепки, който не знаят за какво са на този свят.. имам и снимка как съм написал chek malko ЦЪКНИ ТУКА | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: С кастинг ли ги избирате? | |
| |
|