Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Some Legends Never Die!

ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
От днес ще поставяте вашите анкети в раздел "Анкети" никъде другаде.Ще ви помоля да не ни създавате излишна работа за да се налага да ги местим там.
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
DarthVader (89)
Махаи те ми правата Technology Vote_lcapМахаи те ми правата Technology Voting_barМахаи те ми правата Technology Vote_rcap 
GameMaster (80)
Махаи те ми правата Technology Vote_lcapМахаи те ми правата Technology Voting_barМахаи те ми правата Technology Vote_rcap 
Shockwave (62)
Alkoholik (44)
BlackMu (33)
.VOLADORES. (32)
nagals (32)
ForBiDeN (29)
AssBreaker (26)
Exchange (26)
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Статистика
Имаме 876 регистрирани потребители
Най-новият потребител е iNjured

Нашите потребители са написали 1443 мнения in 188 subjects

Махаи те ми правата Technology

Go down 
АвторСъобщение
Apolo
Потребител
Потребител
Apolo

Брой мнения : 4

Махаи те ми правата Technology Empty
ПисанеЗаглавие: Махаи те ми правата Technology   Махаи те ми правата Technology Icon_minitimeВто 10 Юли 2012, 04:33

някое тъпо админче дето е със панел само ми сменя паролата на ацц и цял месец чакам за 1 шибан панел па на другите тъпи гм-та им давате на първият път тука направо става като по филмите.... паролата ми е сменена нз как но ме махаите не искам да съм във един екип със такива некадърници искате му онлайн па не гледате да правите кефа на играчите а само вашият ЕВАЛА ВИ КАЗВАМ одеве чаках 2 седмици за едни шибани кредита и затва не влизах във тъпото му ... ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ !!
DGD BLACKMU
Върнете се в началото Go down

Махаи те ми правата Technology
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Problems/Проблеми-
Идете на: