Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Some Legends Never Die!

ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
От днес ще поставяте вашите анкети в раздел "Анкети" никъде другаде.Ще ви помоля да не ни създавате излишна работа за да се налага да ги местим там.
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
DarthVader (89)
Connected без права! Vote_lcapConnected без права! Voting_barConnected без права! Vote_rcap 
GameMaster (80)
Connected без права! Vote_lcapConnected без права! Voting_barConnected без права! Vote_rcap 
Shockwave (62)
Alkoholik (44)
BlackMu (33)
.VOLADORES. (32)
nagals (32)
ForBiDeN (29)
AssBreaker (26)
Exchange (26)
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Статистика
Имаме 876 регистрирани потребители
Най-новият потребител е iNjured

Нашите потребители са написали 1443 мнения in 188 subjects

Connected без права!

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
DarthVader
Супер Потребител
Супер Потребител
DarthVader

Брой мнения : 89
Местожителство : България, София

Connected без права! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 05:26

I men sa se opitvali taka da me izmamqt , no connected e postupil nai pravilno sprqmo i 2te strani na vuprosa.Prosto snimai kakvoto mojesh za dokazatelstvo 4e si spe4elil ti i taka...Otnosno tezi koito lujat za vipovete , dosta ste jalki ;/
Върнете се в началото Go down
NEVERLOSSE
Потребител
Потребител

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 03:44

Ето и доказателствата Smile
http://prikachi.com/images/511/4555511l.jpg
http://prikachi.com/images/512/4555512j.jpg
Мисля, че всичко говори само за себе си!
Моля да се премахне при първа възможност баннат на Executive и да не се "петни" името му!Мисля, че доказателствата са красноречиви и благодаря за разбиране с поздрави The Real Executive!
LyDaK
Потребител
Потребител

Брой мнения : 5

ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 03:43

Аз го бия те там всичките пишат win Aktior и снимат!!! Влезни скайп той си призна че сам го бил! Имам и снимки!
Alkoholik
VIP
VIP
Alkoholik

Брой мнения : 44
Местожителство : Tauste/Zaragoza/Spain

ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 03:42

еми точно щото не съм бил и не знам кво е станало ... ама са 4 човека а ти си 1... можех да те банна още тогава , но не го направих дадох ти 1 шанс за да докажеш че наистина си бил ти и какво стана ??? падна аз ли съм ти виновен ???
4aspik
Потребител
Потребител
4aspik

ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 03:40

Според мен е постъпил както трябва
LyDaK
Потребител
Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 03:39

Пич като не беше на първия вип и не виде кво стана???? Тогава закво трябва да му давам сет?
Alkoholik
VIP
VIP
Alkoholik

Брой мнения : 44
Местожителство : Tauste/Zaragoza/Spain

ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 03:35

и с какво сам го доказал ... ??? с това че ми идват 4 човека и ми казват че си паднал (може и да лъжат)... и ви казах правите още 1 вип пред очите ми които падне зима сета ти падна 10/6 и кво каза : -set няма ....
LyDaK
Потребител
Потребител

ПисанеЗаглавие: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitimeСъб 24 Мар 2012, 03:15

Connected многократно вече ми доказва че не трябва да има права който иска повече инфо защо ... да ме намери в скайп jumping.style.koong! И Executive трябва да бъде баннат по ип!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Connected без права!   Connected без права! Icon_minitime

Connected без права!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Complaints/Оплаквания-
Идете на: